Mött min första kändis!

Publicerad 2014-08-31 04:04:55 i Allmänt,

Glömde skriva att igår träffade jag min första kändis - Chris Lowell. För er som inte känner igen namnet, ni är inte ensamma haha. Han hade en roll i tv-serien Veronica Mars, där han spelade Piz. Han har även haft en roll i Private Practice. Vi stötte på honom och hans flickvän på stranden och vi pratatde lite grann. Först efter vi hade gått skilda vägar, han och hans flickvän simmade i sjön och jag satt på stranden insåg jag vem han var. Jag kom inte på hans namn, så jag vågade inte fråga om det verkligen var honom, men när jag kom hem så kollade jag upp nyligen tagna bilder på honom och visst var det honom. Så igårkväll när jag hade lagt mig och inte kunde sova, så var jag ju nästan tvungen att se på Veronica Mars filmen som nyss hade släppts :)
 
Vad är chansen att jag träffar min första kändis på en strand som endast går att nå via båt eller en 1,5 timmars promenad?! 
 
På tal om något helt annat, har idag bokat ett rum på ett vandrarhem i New York, 3 nätter innan jag åker hem. Så mellan den 26-29 oktober kommer jag att befinna mig i staden som aldrig sover - tagga!! :D

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela