Storstädning

Publicerad 2014-09-30 08:45:42 i Allmänt,

Efter en väldigt lugn helg då vi inte riktgt har gjort nånting, så var det dags att ta tjuren vid hornen och göra det vi for upp för att göra - plocka undan runt huset. Efter all camping som vi har gjort så hamnade all utrusning på baksidan av deras stuga och har legat där fram till nu. Innan den 1 oktober måste alla grejor vara ihopplockade, för då kommer US Forest Service och ska inspektera området samt hugga ner en massa träd som är ivägen. Glömde ta en före-bild men det var en herrans massa grejor. Tog oss ungefär 5 timmar att plocka ihop allt, kasta det som var trasigt och flytta resten av grejorna under huset. Sen var det att lasta 3 motorcyklar på flaket på bilen, koppla på deras båt bakom den bilen samt packa jeepen som jag skulle köra hem. Jag och Tyler jobbade utomhus med alla grejor, medan Ashley jobbade inomhus. Vid 16-tiden var vi alla klara och nöjda. 




Men inte var vi klara för dagen, för vi hade fortfarande 4,5 timmar av bilkörning innan vi är hemma. Lite snabbmat och kaffe så var vi redo att fara. Jeepen var dyngsur, så jag fick sitta på plastpåsar och handdukar för att inte bli blöt och kall påvägen hem. En herrans massa olika vägar - 50-->80-->680-->580-->234-->880 tror jag det var, men 5 timmar senare var vi iaf hemma och jag helt slut. Att bära tunga grejor på hög höjd var jobbig för kroppen, lägg sedan till 4,5 timmar i jeep utan tak som lever om på en motorväg gör att knoppen också är slut. 
Känns alltid skönt efter man har jobbat och slitit och man ser resultat. I veckan blir det att fortsätta förbereda mitt rum och förhoppningsvis även måla det. Men först, en god natts sömn står på schemat :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela